Amortyzatory (tył) - wymiana, krok po kroku
Moderator: 3G Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Amortyzatory (tył) - wymiana, krok po kroku
mlody.luki napisał(a):I tutaj kolego sie mylisz! poniewaz mam nadzieje ze tylko zle mnie zrozumiales?
A jesli myslisz tak jak ten mechanik 100 metrow ode mnie![]()
![]()
![]()
To juz Twoj problem!!!
Tak to my polski nie zbudujemy![]()
Ale szacun panie i pozdro.
generalnie mysle jak twoj mechanik 100m od ciebie
system kapitalistyczny (troche kulawy jak kapitan piratow z 60letnim stazem) mnie zmusza.
wyjatki oczywiscie sa, zalezne ode mnie i nie sa one regula. zajecie, ktore ma dawac chleb, ma dawac chleb, szczegolnie jesli nie tylko ja bede go zjadal. a tajniki know how sa rowniez ujete i uszanowane na tym forum. trzeba zaplacic za wiedze, nie robote i juz.
i wole zdecywoadnie budowac Polske. /irytuja mnie patriotyczne gadki gdzie Polak i Polska sa pisane mala litera. sposrod wielu slow w naszym jezyku wyroznionych ta formula zapisu - tym slowom nalezy sie to najbardziej
pozdro Panie
- waw.ik
- Postawił piw: 0
- Otrzymał piw: 0
waw.ik napisał(a):irytuja mnie patriotyczne gadki gdzie Polak i Polska są pisane małą litera.
Tak piszesz o wyrazach, które powinno się pisac z dużej litery a zwroty osobowe takie jak:
waw.ik napisał(a): od ciebie
również powinny byc pisane z dużej litery, to taka pisemna forma wyrażania szacunku do drugiej osoby

powrót do p3g to tylko kwestia czasu:)

-

Wujo - Posty: 549
- Postawił piw: 3
- Otrzymał piw: 2
- Auto: 91 Prelude 4ws
- Silnik: B20A7
Wujo napisał(a):waw.ik napisał(a):irytuja mnie patriotyczne gadki gdzie Polak i Polska są pisane małą litera.
Tak piszesz o wyrazach, które powinno się pisac(tu powinno byc "ć") z dużej(raczej wielkiej) litery(tu powinien byc przecinek) a zwroty osobowe takie jak: (dwukropek tylko w przypadku wymieniania wiekszej liczby przypadkow, nie jednego)waw.ik napisał(a): od ciebie
również powinny byc( znow "ć") pisane z dużej(znow wielkiej) litery,(raczej kropka niz przecinek) to taka pisemna forma wyrażania szacunku do drugiej osoby
nie wszedzie stawiam znak rownosci mimo, iz lingwisci by sobie tego wymagali
genetralnie wiekszosc internautow, czy tez netowcow nie pisze poprawnie (orty, style, gramatryka itp.) ja zwracam uwage przede wszystkim na rzeczy wazne. a zem patriota (conajmniej we wlasnym mniemaniu
) to tez symbole patriotyczne maja dla mnie znaczenie. inne da sie pokazac realnie w czasie pokoju. szacunek do drugiej osoby mozna inaczej wyrazic niz uzywajac capsa lub shifa (wyraz prawie jak gowno tak na marginesie
). fakt bywa mile przeczytanie czegos takiego, co z tego jesli czasem za tym nie ida czyny. wiec pewne formy mnie nie do konca interesuja. jako jednostka gramatycznie wyuczona wystarczajaco, wybieram co mi wygodne i malo kto moze rzucic pierwszy kamien. twoj Wujo zlapalem bez problemu. lekki rzut, krzywdy nie zrobil
wiec i z powrotem rzucac nie bede
temat zreszta o amrokach, alem jest tu trucizna na waszym forum, z racji agresji wobec naszego, wiec bez najmniejszych wyrzutow z pelna premedytacja, lekko pijany wam tu zasmiecam. i tak nuda zawiewa, wiec moze ktos sie chociaz usmiechnie.
a prpopos amorkow tylnych. wymienilem swoje w zakladzie, ktory poza cennikiem liczy rowniez z roboczogodziny (sorry, ale roboty w starym sztruclu przy wykreceniu - jelsi sie uda - starej sruby jest wiecej niz przy 5 latku, kto tego nie rozumie, nigdy tego nie robil). zatem nie wybrzydzalem i sobie spokojnie poczekalem, az ow zaklad bedzie "luzny" i zrobi mi to po kosztach. sam od siebie dolozylem obsadzenie coiloverow na amorkach i wyszedl mi rachunek mily dla kieszeni. najmilszy
choc tuleje we wahaczach trzeba bylo zmieniac. na pewno nie zaszkodzi to preli.
nie interesuje mnie to, ze mody podnosza kilkakrotnie wartosc rynkowa auta. ja je chce i tyle. zreszta dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja i mimo iz za takiego sie nie uwazam, staram sie rownac w gore nie w dol
no ale oczywiscie co to kogo, skoro kieszen sama wymaga krawca? slyszalem, ze calibra, to prawie vectra (pomijajac cene reflektorow). moze tedy droga?
sa jeszcze golfy 3cie. mozna zmienic piasty na 5szpilek i juz prawie VR. koni nie daje, ale jak wysoko glowa sie podnosi. tuleje po 10-15pln za sztuke i z tylu sa tylko 2 (chyba, ze pech chcial i ktos kupil varianta). gaz znosza i panewki nie siadaja. a jesli nawet, to 2gi szlif nie jest problemem. naprawic/wymienic da sie wszystko. po co sie meczyc z 20letnia honda?
pozdrowienia dla tych co sobote przespali.niedziela bedzie dluzsza

- waw.ik
waw.ik napisał(a):spowrotem

Gość, kiedy umawiamy się na piwko?

-

Fuego3 - Supermoderator
- Otrzymał piw: 10
- Auto: 2x Prelude3G BA4
- Silnik: B20A7 i B20A5
waw.ik napisał(a):alem jest tu trucizna na waszym forum, z racji agresji wobec naszego, wiec bez najmniejszych wyrzutow z pelna premedytacja, lekko pijany wam tu zasmiecam.
Lepszy ciekawy spam niż grzeczny konstruktywny bełkot

waw.ik napisał(a):pozdrowienia dla tych co sobote przespali.niedziela bedzie dluzsza
Pozdrawiam i ja, z uśmiechem na twarzy
Mam do wymiany tylne wahacze a w zasadzie wewnętrzne tulejki. Śruby nie puszczają, klucz się gnie. Idę na łatwiznę i wsadzam zdrowe używki razem z amorkami. Dzięki temu nie muszę się męczyć z tymi cholernymi zewnętrznymi tulejkami trzymającymi amorki.
Duży wybór części do prelude II i III gen - 603 841 251 wieczorami i w weekendy
-

drajwer - Posty: 6715
- Postawił piw: 4
- Otrzymał piw: 15
- Auto: prelude, legend, civic
- Silnik: B20A7, B20A3, C32A2, D16Y3
meczyc jak meczyc. kosztuja niewiele, a skoro wsio na wierzchu....zalej sruby jakas breja rozpuszcajaca wieczorem. moze rano pusci
Fuego - piwo od gorola bedziesz pil? przeca Rychu jr ci nie wybaczy
Fuego - piwo od gorola bedziesz pil? przeca Rychu jr ci nie wybaczy

- waw.ik
waw.ik,
Niestey ale "Ci" nie mogę pisac, niewiem czemu, laptop był kupiony w Irlandii i np. ą,ę,ś,ż,ź wszystko jest oprócz "Ci"
Niestey ale "Ci" nie mogę pisac, niewiem czemu, laptop był kupiony w Irlandii i np. ą,ę,ś,ż,ź wszystko jest oprócz "Ci"

powrót do p3g to tylko kwestia czasu:)

-

Wujo - Posty: 549
- Otrzymał piw: 2
- Auto: 91 Prelude 4ws
- Silnik: B20A7
Wujo napisał(a):waw.ik,
bo się nie nadajesz
a tak poważnie? Masz sterowniki ATI - wejdź w konfigurację sterowników Catalyst i sobie wyłącz skrót w "hotkey-ach"
Irlandia nie ma nic do tego, IRA również
"Irasiad" też niczemu nie winna 
Mam "MADE IN JAPAN" za parę papierów, kilka bajerów by zginać frajerów 

-

Piter - Supermoderator
- Postawił piw: 7
- Otrzymał piw: 9
- Auto: Prelude 2.0i-16EX
- Silnik: B20A1 Gold Top w/PH3
pewnie wlasnie masz jakis skrot ustawiony pod alt+c. mni osobiscie to nie przeszkadza. czasem tekst napisany z polskimi znakami wymaga wiecej skupienia niz "goly" 

- waw.ik
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-